Valvomotuoli 8100

Osasto:

Ergo 8100 on huippusäädöillä varustettu 24/7 työtuoli, joka tarjoaa jykevien valvomotuolien parhaat ominaisuudet ja istumamukavuuden kompaktimmassa muodossa.

Suurempien valvomotuolisisarustensa tapaan Ergo 8100 on suunniteltu hyödyntämään helppokäyttöisen, kokonaan teräksestä valmistetun mekanismin tarjoamat mahdollisuudet erinomaisen istumamukavuuden saavuttamiseksi. Tuolin käyttäjäpaino aina 125 Kg saakka.

Monipuoliset säädöt auttavat löytämään optimaalisen istuma-asennon. Säädettävä ristiseläntuki, selkänojan kaltevuudensäätö, istuimen syvyydensäätö, portaattomasti lukittava polvikeinumekanismi keinun vastuksen säädöllä, niskatuen korkeus- ja syvyyssäätö sekä syvyys-, leveys- ja korkeussuunnassa säädettävät käsituet antavat käyttäjälle erinomaisen ergonomian hallinnan.

Näppärän kokonsa ansiosta ergo 8100 sopii hyvin myös kontikonttorille mm. pelituoliksi.

Ergo 8100 on saatavana erittäin kestävällä kangasverhoilulla yksi- tai kaksivärisenä, aidolla nahalla- tai keinonahalla verhoiltuna. Niskatuen verhoilu on vakiona aitoa nahkaa.

 

Saatat myös pitää...

  • Activ 4

    Activ-tuoliperheen suurin jäsen, joka on varustettu aktiivista istumista edistävällä huippuluokan mekanismilla ja soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen istumiseen sekä etukenossa tapahtuvaan työhön.

  • Valvomotuoli 9100

    Monipuolisin valvomotuolimallimme, joka nostaa rimaa pitkäaikaiseen istumiseen tarkoitettujen työtuolien osalta.

  • Valvomotuoli 9000

    Työtuoli pitkäkestoiseen istumatyöhön valvomoissa ja muissa kohteissa.