24/7 Työtuoli ergo-8100

1 591,00 (alv. 0%)

Ergo 8100 on huippusäädöillä varustettu 24/7 työtuoli, joka tarjoaa jykevien valvomotuolien parhaat ominaisuudet ja istumamukavuuden kompaktimmassa muodossa.

Suurempien valvomotuolisisarustensa tapaan Ergo 8100 on suunniteltu hyödyntämään helppokäyttöisen, kokonaan teräksestä valmistetun mekanismin tarjoamat mahdollisuudet erinomaisen istumamukavuuden saavuttamiseksi. Tuolin käyttäjäpaino aina 125 Kg saakka.

Monipuoliset säädöt auttavat löytämään optimaalisen istuma-asennon. Säädettävä ristiseläntuki, selkänojan kaltevuudensäätö, istuimen syvyydensäätö, portaattomasti lukittava polvikeinumekanismi keinun vastuksen säädöllä, niskatuen korkeus- ja syvyyssäätö sekä syvyys-, leveys- ja korkeussuunnassa säädettävät käsituet antavat käyttäjälle erinomaisen ergonomian hallinnan.

Näppärän kokonsa ansiosta ergo 8100 sopii hyvin myös kontikonttorille mm. pelituoliksi.

Ergo 8100 on saatavana erittäin kestävällä kangasverhoilulla yksi- tai kaksivärisenä, aidolla nahalla- tai keinonahalla verhoiltuna. Niskatuen verhoilu on vakiona aitoa nahkaa.

Enimmäiskuormitus 125kg

  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

  • Open

    Oletko jo sopimusasiakkaamme?

    Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

    Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

    Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

Saatat myös pitää...

Go to Top