Ergotekniikka Oy Tuolitalo Tarjouspalvelun käyttösopimus ja käyttöehdot 25.10.2017

Käyttösopimus sisältää ergotekniikka Oy Tuolitalon (jäljempänä Palveluntarjoaja tai Tuolitalo) tuolitalo.fi olevalla sivustolla tapahtuvan tarjouspalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään tarjouspalveluun Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan ehtoja.

Palveluntarjoajan yhteystiedot: ergotekniikka Oy Tuolitalo, Arabiankatu 12, 00560 Helsinki, puhelin 09 870 1070, Y-tunnus 0658698-9. Kotipaikka Helsinki. Tuolitalo voi käyttää myös aputoiminimeä MediErgo.

Tarjouspalvelusta saatavia sopimushintoja varten tarvittavien asiakaskohtaisten tunnusten pyytäminen ja käyttö on maksutonta. Asiakastunnukset pyydetään Palveluntarjoajalta sähköpostitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi täyttämällä yhteystietolomake, jolloin Palveluntarjoaja luo Käyttäjälle tunnuksen Palvelun käyttöä varten. Asiakastunnusta käyttämällä Käyttäjä saa tarjoukseen organisaatiokohtaisen sopimushinnan ja toimitusehdon. Asiakastunnus voidaan luovuttaa vain oikeuskelvollisen yhteisön tai yrityksen edustajalle tai siihen työsuhteessa käyttöhetkellä olevalle henkilölle. Yhteisöllä tai yrityksellä on oltava suomalainen Y-tunnus ja Käyttäjäksi rekisteröityvältä vaaditaan organisaation verkkotunnuksen sisältävä sähköpostiosoite. Käyttäjän antamat tiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriin. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja pyytää muuttamaan niitä. Tuolitalo voi evätä tunnukset ja palvelun käytön mikäli tunnuksia tai palvelua käytetään ehtojen vastaisesti.

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä. Käyttäjä on vastuussa salasanan ja Asiakastunnuksen salassapidosta. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Tuolitalon Tarjouspalvelua vain Palveluntarjoajan tarkoittamaa käyttöä varten. Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää tarjouksen tietoja Tuolitalon tai sen yhteistyökumppaneiden vahingoksi tai antaa niistä tietoja kolmansille osapuolille.

Tarjouspalvelun ja verkkosisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle eikä niitä saa kopioida ilman kirjallista lupaa. Palveluntarjoajalla on oikeus tarpeen vaatiessa tehdä muutoksia Palveluun ja tuotteisiin. Palveluntarjoalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttösopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostitse, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään.

TARJOUS
ergotekniikka Oy Tuolitalon tuotteiden tarjous on voimassa tarjouksessa mainitun ajan, 14 päivää tarjouksen päiväyksestä ellei muuta ole kirjallisesti sovittu. Tarjous on voimassa kokonaisuutena siten, että useita tuotteita koskevaa tarjousta ei voida soveltaa yksittäisiin tuotteisiin. Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää tarjouksen tietoa Palveluntarjoajan vahingoksi eikä antaa niistä tietoja kolmannelle osapuolelle. Paino- ja näyttöteknisistä syistä värit saattavat poiketa todellisista sävyistä.

HINNAT
Verkkopalvelussa esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 24%. Arvonlisävero 24% lisätään tarjouskorissa verottomaan summaan, jolloin saadaan arvonlisäverollinen kokonaissumma. Käyttäjäkohtainen alennus näkyy Tarjouksessa omalla rivillään. Pidätämme oikeuden mallistoa ja hintoja koskeviin muutoksiin.

MÄÄRÄT
Tarjouskoriin lisättyjen tuotteiden määrä on työtuolien osalta enimmillään 25kpl kutakin tuotetta ja potilastuolien osalta 10kpl kutakin tuotetta. Näitä suuremmista toimituseristä pyydetään olemaan suoraan yhteydessä Tuolitalon myyntiin myynti@tuolitalo.fi

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika lasketaan Tarjouksen perusteella tehdyn tilauksen päiväyksestä tai sen jälkeen olevasta ensimmäisestä arkipäivästä. Tarjouspalvelussa esitettävä ohjeellinen toimitusaika on 1-6 viikkoa ja varsinainen toimitusajankohta tarkennetaan tilauksen yhteydessä. Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden Tarjouksesta poikkeaviin toimitusajan muutoksiin.

MAKSUEHTO
Maksuaika on 14 päivää netto laskun päiväyksestä, ellei asiasta kirjallisesti ole osapuolten aiemmalla sopimuksella muuta sovittu.

TAKUU
Tuotteilla on 2-5 vuoden takuu. Palveluntarjoaja tarkentaa tuotekohtaiset takuuajat tilausvahvistuksen yhteydessä.

PALAUTUKSET
Tavaran palautusta ei hyväksytä, ellei palautuksesta ole etukäteen sovittu ergotekniikka Oy Tuolitalon kanssa. Käytetyillä tuotteilla ei ole takuuta eikä vaihto- tai palautusoikeutta.