Ergotekniikka Oy Tuolitalo

Ergotekniikka Oy Tuolitalo on toiminut korkealaatuisten työ- ja potilastuolien maahantuojana, valmistajana ja innovaattorina vuodesta 1987. Olemme pitkän linjan suomalainen yritys, jonka tärkeimpinä arvoina ovat asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja luotettavana kumppanina toimiminen.

Alunperin ergotekniikka Oy Tuolitalo -nimellä toiminut yrityksemme on käyttänyt www-sivujemme kanssa yhteneväistä Tuolitalo-nimeä vuodesta 2008, ja vuoden 2018 aikana tulemme keskittämään terveydenhuollon tuotteet oman MediErgo-tuotemerkkimme alle.

Keitä me olemme

Näyttelytilamme sijaitsee Helsingissä Arabiankatu 12:ssa ja on avoinna sopimuksen mukaan. Toimintatapaamme kuuluu tehdä aktiivisesti esittelykäyntejä asiakkaidemme luona, jotta tuoleja voidaan kokeilla oikeissa työympäristöissä. Teemme jatkuvasti esittelykäyntejä ympäri Suomea, ja puhelimitse tai sähköpostilla sovitut käynnit ehditään yleensä hyvin mahduttaa kalenteriin muutaman viikon varoitusajalla.

Hyvä tuoli on työkalu, jolla sekä parannetaan työergonomiaa että ehkäistään selkä- ja rasitusvammoja. Ergonomiaan vaikuttavat sekä oma istuminen että esimerkiksi potilastyössä asiakkaan sijoittaminen ergonomisesti edulliseen asentoon. Tuolien lisäksi tarjontaamme kuuluvatkin myös käsi- ja jalkatuet sekä yksilöllisesti kootut apuvälineet.

Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on oppia erilaisista työolosuhteista saadaksemme suunniteltua suomalaisiin työtehtäviin mahdollisimman hyvin soveltuvia tuotteita. Haluamme aina varmistua tuotteidemme hyvästä laadusta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme hyviä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelut

Työtuolien asiantuntija
Innovatiivinen tuotekehittäjä
Räätälöinti