24/7 Työtuoli ergo-9000

1 430,00 (alv. 0%)

Ergo-9000 tuoli on suunniteltu pitkäkestoiseen istumatyöhön valvomoissa ja muissa kohteissa, joissa tuoli on käytössä vuorokauden ympäri.

Ergo 9000 tuolin suunnittelussa on ergonomisten ratkaisujen lisäksi keskitytty rakenteen kestävyyteen. Tuolin runko on kokonaisuudessaan metallia ja vakioverhoilu erittäin kestävää. Kestää jopa 125 kg:n painon. Istumamukavuutta lisäävät säädettävä ristiseläntuki, selkänojan kaltevuussäätö sekä portaattomasti lukittava keinumekanismi keinun vastuksen säädöllä.

Istuinkorkeuden lisäksi myös käsinojien kulma on säädettävissä, ja niskatuen korkeutta ja syvyyttä voidaan säätää käyttäjälle sopivaksi. Tuoliin valittavissa useita kestäviä verhoilumateriaaleja. Niskatuen verhoilu on vakiona aito nahka (musta).  Lisävarusteena saatavilla tarrakiinnitteinen irtoverhoilusarja, joka on mahdollista irroittaa ja pestä.

Enimmäiskuormitus 125kg

  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

  • Open

    Oletko jo sopimusasiakkaamme?

    Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

    Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

    Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

Otsikko

Go to Top