Satulatuolit ja satulatuolit selkänojalla2020-03-11T07:43:38+02:00

Mallistomme koostuu laadukkaista eurooppalaisista tuotteista, jotka soveltuvat suomalaiseen ammattikäyttöön.
Toimitamme sekä valmiita malleja että asiakkaan toiveiden mukaisia kokoonpanoja kaikkialle Suomeen.
Terveydenhuollon mallimme löytyvät uudesta MediErgo-osiosta.
Sivustolle kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä tuotteita valituilla ominaisuuksilla tarjouskoriin ja tehdä tuotteista tarjouspyynnön.

Satulatuolit – Valitse satulatuoli oikein

Korkealaatuiset ja monipuoliset satulatuolit ovat saatavana kapeammalla tai perinteisellä leveällä istuimella. Lisäksi mallistostamme on saatavilla erilaiset satulatuolit selkänojalla. Kapea satulatuoli ja ennen kaikkea sen kapea istuin mahdollistaa ergonomisen työskentelyn pienissä tiloissa sekä korkeammissa työpisteissä ja auttaa ehkäisemään liian leveästä istuma-asennosta aiheutuvia ongelmia. Verhoiluvaihtoehtoina satuloissa ovat hygieeninen Stamskin-keinonahka tai kestävä Flex-kangas. Molemmat verhioluvaihtoehdot ovat saatavana yksi- tai kaksivärisinä laajalla värivalikoimalla. Tuotelinkeistä pääset tarkastelemaan satulatuolien hintoja, verhoiluja ja lisävarusteita, ja voit tilata haluamistasi tuotteista tarjouksen suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröitymällä sivustollemme pääset tarkastelemaan, mikä on satulatuolin hinta, mitä verhoiluja ja lisävarusteita satulatuoli sisältää, ja voit tilata haluamistasi tuotteista tarjouksen suoraan sähköpostiisi.

Katso kaikki satulatuolit alta

Go to Top