Giroflex 64 -tuolisarja

898,00 (alv. 0%)

Legendaarinen giroflex 64 on varmastikin yksi kaikkien aikojen kauneimmista tuoleista, jota on kahdenkymmenen vuoden aikana myyty jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Elegantin muotoilun lisäksi Sveitsissä valmistettu giroflex 64 on teknisesti täydellinen tuoli, jonka ergonomia on tieteellisesti tutkittu ja erinomaiseksi sertifioitu. 64-sarjan mekanismit kootaan tänäkin päivänä kokonaan käsityönä tehtaan tuotantolinjalla Sveitsissä.

giroflex 64-sarja on maailmalla tunnettu istuimen kahdesta erillisestä profiilista etu- ja takaosassa.
Takaosan profiili tukee lantiota ja estää istujaa liukumasta istuimella eteenpäin. Etuosan kalteva reuna vähentää reisiin kohdistuvaa painetta.

Synkronoitu Organicmove-mekanismi on tuolin liikkeen keskipiste, se koordinoi selkänojan kallistusta ja istuinta siten, että istujan nivelet liikkuvat, vartalo venyttelee ja verenkierto helpottuu. Mekanismi voidaan lukita kuuteen asentoon tai asettaa Freefloat-keinuntaan.

Ristiseläntuki on korkeussäädettävä ja varustettavissa myös syvyydensäädöllä. Ristiseläntuki auttaa vartaloa rentoutumaan ja vähentää selkärankaan kohdistuvaa painetta. Selkänojan keinu voidaan helposti säätää istujan painon mukaan istuimen edestä.

giroflex 64-tuolien mekanismi on hyvin virtaviivainen ja istuimen ja selkänojan korkeudensäädöt ovat integroituina tuolin muotoiluun ilman ulkonevia vipuja. giroflex 64-tuoleissa istuinsyvyyden säätö on myös vakiovarusteena.

giroflex 64-sarjan tuoleja on saatavana kolmella eri selkänojan korkeudella, mekanismin ja istumamukavuuden pysyessä samana. Tuolit ovat valittavissa Comfort-lisäpehmusteilla, jotka korkealla selkänojalla varustetussa mallissa ovat vakiovarusteena. Nahkaverhoilu on mahdollista vain Comfort-pehmusteilla.

designed by Walser Design / Paolo Fancelli

Tekniset tiedot:

  • Korkein sallittu istujan paino 120kg
  • Istuimen leveys 45cm, syvyys 42-44cm
  • Matalan selkätuen leveys 42cm, korkeus 47-54cm
  • Keskikorkean selkätuen leveys 42 cm, korkeus 55-62cm
  • Korkeudensäätöalue 40-52cm

  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Otsikko

Go to Top