Giroflex 64 Executive

2 229,00 (alv. 0%)

Legendaarista Sveitsiläistä Giroflex 64-tuolia  on 20 vuoden aikana myyty eri kokoluokissa jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Sarjan näyttävin tuoli on tämä korkealla selkänojalla ja niskatuella sekä upeasti muotoillulla käsituella varustettu malli.

Elegantin muotoilun lisäksi teknisesti täydellinen tuoli, jonka ergonomia on tieteellisesti tutkittu ja erinomaiseksi sertifioitu. 64-sarjan mekanismit kootaan tänäkin päivänä kokonaan käsityönä.

Synkronoitu Organicmove-mekanismi on tuolin liikkeen keskipiste, se koordinoi selkänojan kallistusta ja istuinta siten, että istujan nivelet liikkuvat, vartalo venyttelee ja verenkierto helpottuu. Mekanismi voidaan lukita kuuteen asentoon tai asettaa Freefloat-keinuntaan.

Tähän Giroflex 64 Executive tuoliin on mahdollista saada lukuisia lisävarusteita, alla olevien lisäksi, sekä personoida tuolin jo alunperin upeaa ulkonäköä. Ole yhteydessä meihin lisävarusteiden ja personoinnin osalta. Luodaan sinulle uniikki tuoli.

Tekniset tiedot:

  • Korkein sallittu istujan paino 120kg
  • Istuimen leveys 51cm, syvyys 45-48cm
  • Selkätuen leveys 47cm, korkeus 60-67cm
  • Korkeudensäätöalue 40-52cm
  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Otsikko

Go to Top