Taburett työtuoli

477,00 (alv. 0%)

Taburett on monikäyttöinen istuma-seisomatuki pyöreällä, hyvin pehmustetulla istuimella. Taburett on varustettu kiinteällä istuimella, jonka korkeus on säädettävissä istuimen alla olevalla kehällä.

Taburett toimitetaan pienellä alumiiniristikolla ja helposti rullaavilla pyörillä. Pyörät tai liukunastat ovat valittavissa lattiatyypin tai käyttötarkoituksen mukaan. Valittavissa on kolme eri kokoista kaasujousta, jotta tuolin korkeus voidaan helposti mukauttaa käyttäjälle tai käyttötarpeeseen sopivaksi.

Taburett on saatavana useissa eri väreissä yksi- tai kaksivärisenä. Kaksivärisessä istuimessa reunus voidaan verhoilla tehostevärillä. Verhoilumateriaalina Taburett-jakkaroissa käytetään antibakteerista Stamskin-keinonahkaa.

Tekniset tiedot:

 • Enimmäiskuormitus 120kg
 • Istuimen halkaisija 40cm
 • Korkeudensäätöalue 48-61 cm, 55-75 cm
 • Open

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Go to Top