24/7 Työtuoli ergo-9100

2 137,00 (alv. 0%)

Ergo-9100 on ergonominen, käytännöllinen ja äärimmäisen mukava pitkäkestoisessa istumatyössä. Tuolin uuden keinumekanismin myötä säätöjä on saatu parannettua aiempiin malleihin nähden, ja istuimen edessä oleva syvyyssuunnan säätö sekä käsitukien alla olevat säätörullat antavat käyttäjälle täydellisen ergonomian hallinnan käytön aikana.

Ilmapumpulla säädettavät ristiselän ja selkänojan sivutuet, selkänojan kaltevuussäätö, istuimen syvyydensäätö ja portaattomasti lukittava polvikeinumekanismi keinun vastuksensäädöllä auttavat löytämään optimaalisen istuma-asennon.

Istuinkorkeuden lisäksi myös käsinojien kulma on säädettävissä, ja niskatuen korkeutta ja syvyyttä voidaan säätää käyttäjälle sopivaksi.

Ergo-9100 tuolin suunnittelussa on ergonomisten ratkaisujen lisäksi keskitytty rakenteen kestävyyteen. Tuolin runko on kokonaisuudessaan metallia ja vakioverhoilu erittäin kestävää. Tuoli kestää jopa 140 kg:n painon. Tuoliin valittavissa useita kestäviä verhoilumateriaaleja useissa eri väreissä. Niskatuen verhoilu on vakiona aitoa nahkaa (musta). Lisävarusteena saatavilla tarrakiinnitteinen irtoverhoilusarja, joka on mahdollista irroittaa ja pestä.

Ergo-9100 tuoli on suunniteltu erityisesti istumatyöhön valvomoissa ja muissa kohteissa, joissa tuoli on käytössä vuorokauden ympäri vuodesta toiseen. Tämän vaativan asiakaskunnan lisäksi ergo-9100 -tuolia käyttävät ne istumatyötä tekevät, jotka haluavat panostaa laatuun, kestävyyteen ja mukavuuteen.

Enimmäiskuormitus 140kg

  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

  • Open

    Oletko jo sopimusasiakkaamme?

    Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

    Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

    Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

Go to Top