Ergo-Shape Balance

687,00 (alv. 0%)

Ergo-Shape Balance -tuoli lainaa lihaksia aktivoivan mekanisminsa suositusta Balance-satulastamme ja yhdistää siihen pienen, ergonomisilla viisteillä muotoillun pilleri-istuimen.

Liikeherkkydeltään säädettävä Balance-mekanismi kannustaa käyttämään syviä lihaksia selässä, vatsassa ja lantiopohjassa istumisen aikana. Istuimen liikeherkkyyttä säädetään istuimen alla olevalla säätökehällä, joka toimii samalla korkeudensäädön vipuna.

Ergo-Shape -istuin on halkaisijaltaan vain 35cm, tehden tuolista hyvin kompaktin. Balance-mekanismin vaikutus lihaksiin on huomattava lyhyelläkin istumisella, ja se on siten erinomainen työkalu ryhdin sekä vireystilan ylläpitämiseen työpäivän aikana.

Ergo-Shape Balance on saatavana yksi- tai kaksivärisenä Stamskin- keinonahalla verhoiltuna. Ergo-Shape toimitetaan ketterällä, pieneenkin tilaan sopivalla metalliristikolla ja painosta vapautuvilla pyörillä.

  • Open

    Oletko jo sopimusasiakkaamme?

    Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

    Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

    Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Go to Top