Activ 1 työtuoli

800,00 (alv. 0%)

Activ on helppokäyttöinen ja runsain ergonomisin ominaisuuksin varusteltu työtuoli, joka soveltuu erinomaisesti sekä korkeisiin että matalampiin työpisteisiin.

Tarkasti mietityt yksityiskohdat, tuolien muotoilu ja säätöjen selkeät symbolit tekevät Activista monipuolisen tuolin ammattikäyttöön. Tuolin erinomaisen mekanismin hyvin suunnitellut ja selkeät säädöt mahdollistavat tuolin säätämisen nopeasti eri käyttäjille.

Tuolin selkänoja on säädettävissä syvyys- ja korkeussuuntaan, ja sen muotoilu antaa hyvän tuen sallien jatkuvasti käsien liikkumavapauden. Istuimen kalteva etureuna helpottaa istuutumista ja vähentää istujan reisiin kohdistuvaa painetta. Toisistaan riippumattomat istuimen ja selkänojan kaltevuussäädöt sekä erillinen istumasyvyyden säätö mahdollistavat ergonomisen istuma-asennon eri kokoisille käyttäjille. Free float -toiminnossa selkänoja ja istuin seuraavat käyttäjän liikkeitä. Activ-tuolin säätäminen on vaivatonta myös istuttaessa: vierekkäin sijoitetut vivut ovat käden ulottuvilla samalla puolella tuolia.

Activ on saatavana lukuisissa värivaihtoehdoissa, verhoilumateriaalina erittäin kestävä Xtreme-kangas tai antibakteerisella ja likaahylkivällä PERMABLOK3® -pinnoitteella käsitelty Valencia-keinonahka.

Korkeissa Activ-malleissa jalkatukirengas toimitetaan vakiovarusteena. Lisävarusteena saatavana korkeus-, syvyys- ja leveyssuuntaan säädettävät laadukkaat käsituet.

Activ 1 on saatavana myös ESD-versiona, Cleanroom-versiona sekä niiden yhdistelmällä.

Tekniset tiedot:

 • Korkein sallittu istujan paino 120kg
 • Istuimen leveys 44cm, syvyys 43cm
 • Selkätuen leveys 37cm, korkeus 30cm
 • Korkeudensäätöalue 44-58cm
 • Ristikon halkaisija 59cm
 • Open

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Saatat myös pitää...

Go to Top