Giroflex 313

829,00 (alv. 0%)

Tärkeät päätökset tehdään istuen.

Kun useat istujat jakavat tuolin, palkittu giroflex 313 säätää mekanismin automaattisesti istujan mukaiseksi. Tarvitsee vain istua ja tuoli hoitaa lopun.

Siro ja kaunis giroflex 313-sarja erottuu innovatiivisen, automaattisesti istujan painon mukaan mukautuvan keinumekanismin ansiosta ja sarjasta löytyvät helppokäyttöiset tuolit niin työpisteisiin, kuin kokoustiloihinkin. Yhtenäinen suunnittelu tekee 313-sarjasta helpon valinnan työ- ja kokoustilojen tuoleiksi.

Mekanisminsa ansiosta 313-tuolit soveltuvat myös tilanteisiin, joissa tuoleja käyttävät erikokoiset istujat, ilman että istumamukavuudesta joudutaan tinkimään.

313 DS-malli on suunniteltu työtuoliksi useille käyttäjille, synkronoitu mekanismi sopeutuu istujan painoon ja ihanteellinen selkätuen vastus säätyy automaattisesti, ja käyttäjän tarvitsee säätää vain sopiva istumakorkeus.

313 KS-tuolit ovat erityisesti kokoustuoleiksi suunniteltuja, mukava mekanismi auttaa keskittymään oleelliseen ja pitää kehon virkeänä.

Paolo Fancellin suunnittelemassa ja giroflexin Sveitsissä valmistamassa 313-sarjassa on tuolit voidaan valita verkko-selkänojalla, sekä kangas- tai keinonahkaverhoilulla. Verkko-selkänojaisessa tuolissa istuimen verhoiluksi voidaan valita kestävä Xtreme-kangas.

Tekniset tiedot:

  • Korkein sallittu istujan paino 120kg
  • Istuimen leveys 49cm, syvyys 44cm
  • Selkätuen leveys 48cm, korkeus 46cm
  • Korkeudensäätöalue 40-53cm, 55-72cm

  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Otsikko

Go to Top