Giroflex 353 DS

625,00 (alv. 0%)

353-sarja sisältää yhtenäisen malliston työ-, kokous- sekä vierastuoleja. Ympäristöystävällinen 353-sarja on Cradle to Cradle -sertifioitu ja saatavana lukuisissa väriyhdistelmissä, sekä verkko-, että kangas- tai keinonahkaverhoiluilla.

Paolo Fancellin suunnittelema mallisto on voittanut muotoilustaan lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja tekee työ- ja kohtaamistilojen yhtenäisestä sisustamisesta helppoa.

353-sarja on Cradle to Cradle -sertifioitu ja saatavana lukuisissa väriyhdistelmissä, sekä verkko-, että kangas- tai keinonahkaverhoiluilla.

353-työtuolin innovatiivinen Automatic Move -mekanismi takaa optimivastuksen selälle. Mekanismi reagoi kehon painoon ja mukautuu istujalle sopivaksi, jolloin tuolia ei lähtökohtaisesti tarvitse säätää. Automaattisesti mukautuva selkätuen vastus edistää hyvän istuma-asennon saamista ja 353-työtuoli soveltuukin erinomaisesti useiden käyttäjien tuoliksi.

Yksilölliset istumakorkeuden, selkänojan korkeuden, istuimen syvyyden sekä kallistuksen säädöt ovat helposti käden ulottuvilla, edistämässä terveellistä istumista. 353-sarjan selkänojan rakenne mahdollistaa tuen liikkeen sivusuunnassa istujan mukana. 353-työtuoliin on saatavana myös mukavuutta lisäävä 3D-istuinpehmuste.

353-sarja sisältää myös kokous- sekä vierastuolit.

Tekniset tiedot:

  • Korkein sallittu istujan paino 120kg
  • Istuimen leveys 49cm, syvyys 38-44cm
  • Selkätuen leveys 46cm, korkeus 59-65cm
  • Korkeudensäätöalue vakio 39-51cm
  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Go to Top