giroflex 353 -tuolisarja

355,00€ (alv. 0%)

353-sarja sisältää yhtenäisen malliston työ-, kokous- sekä vierastuoleja. Ympäristöystävällinen 353-sarja on Cradle to Cradle -sertifioitu ja saatavana lukuisissa väriyhdistelmissä, sekä verkko-, että kangas- tai keinonahkaverhoiluilla.

Paolo Fancellin suunnittelema mallisto on voittanut muotoilustaan lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja tekee työ- ja kohtaamistilojen yhtenäisestä sisustamisesta helppoa.

353-työtuolin innovatiivinen Automatic Move -mekanismi takaa optimivastuksen selälle. Mekanismi reagoi kehon painoon ja mukautuu istujalle sopivaksi, jolloin tuolia ei lähtökohtaisesti tarvitse säätää. Automaattisesti mukautuva selkätuen vastus edistää hyvän istuma-asennon saamista ja 353-työtuoli soveltuukin erinomaisesti useiden käyttäjien tuoliksi.

Yksilölliset säädöt istumakorkeuteen, selkänojan korkeuteen, istuimen syvyyteen sekä kallistukseen ovat kaikki helposti käden ulottuvilla, edistämässä terveellistä istumista. Istumamukavuutta lisää 353-sarjan selkänojan rakenne, joka mahdollistaa sen liikkumisen sivusuunnassa istujan mukana. 353-työtuoliin on saatavana myös 3D-istuinpehmuste, joka liikkeellään lisää istumamukavuuta entisestään.

353-kokoustuoli soveltuu hyvin myös helppokäyttöiseksi työtuoliksi kotona tai toimistossa, joka joustavan selkätuen ansiosta auttaa keskittymään oleelliseen. 353-vierastuoli täydentää sarjan, joka yhtenäisen muotoilun ja lukuisten verhoilumahdollisuuksien ansiosta soveltuu tilaan kuin tilaan.

353-sarjan tuolit ovat saatavana verkko-kangas yhdistelmissä sekä kokonaan kangasverhoiltuina. Verkkoselkäisessä mallissa selkänojan materiaali on Runner-kangas ja istuimen verhoiluna Xtreme-kangas. Kangasverhoillulla selkänojalla varustetuissa tuoleissa verhoilu on Xtreme-kangas.

    • 510 €