Etusivu/Tuotteet/Puhdastila, Score-tuotteemme, Työtuolit/Spirit työtuoli jalkatuella

Spirit työtuoli jalkatuella

420,00€ (alv. 0%)

Spirit on erityisesti puhdastiloihin suunniteltu moderni työtuoli, jonka istuin ja selkänoja ovat pehmeää, kestävää ja helppohoitoista integraalimuovia.

Integraalimuovin ansiosta tuoli on helposti puhdistettavissa eikä se kerää tai levitä pölyä. Spirit-tuoli on jykevän teräksisen mekanismin ansiosta vaivattomasti säädettävissä korkeuden ja istuimen kaltevuuden osalta ja selkätuki tarjoaa hyvän tuen ristiselälle. Selkätuen kallistus on säädettävissä mekanismista ja korkeus sormiruuvin avulla.

Spirit on saatavana myös ESD-mallina. Spirit-tuolit ovat ISO 14644_1 direktiivin mukaisia, ISO luokka 4 (US Federal Standard 209E luokka 10).

Spirit voidaan toimittaa useilla eri korkeuksilla, korkeissa tuoleissa on jalkatukirengas vakiovarusteena.

Spirit- työtuoli jalkatuella voidaan varustaa myös korkeussäädettävillä käsituilla.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

  • 19 €
 • Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

Go to Top