Balance Plus satulatuoli

762,00 (alv. 0%)

Balance-satulamme on ainutlaatuinen ergonominen ratkaisu, joka aktivoi lihaksia istuttaessa. Liikeherkkydeltään säädettävä Balance-mekanismi kannustaa käyttämään syviä lihaksia selässä, vatsassa ja lantiopohjassa istumisen aikana. Istuimen liikeherkkyyttä säädetään istuimen alla olevalla säätökehällä, joka toimii samalla korkeudensäädön vipuna.

Balance Plus-satulan istuin on miellyttävän pehmeä, perinteisen satulatuolin levyinen (44cm). Balance- satulan vaikutus lihaksiin on huomattava lyhyelläkin istumisella, ja se on siten erinomainen työkalu ryhdin sekä vireystilan ylläpitämiseen työpäivän aikana.

Balance Plus-satula on saatavana yksi- tai kaksivärisenä, verhoiluna kestävä Flex-kangas tai antibakteerinen Stamskin- keinonahka. Balance Plus toimitetaan ketterällä, pieneenkin tilaan sopivalla metalliristikolla ja painosta vapautuvilla pyörillä.

Tekniset tiedot:

 • Korkein sallittu istujan paino 120kg
 • Istuimen leveys 44cm, syvyys 30cm
 • Korkeudensäätöalue 49-63cm; 59-77cm;63-88cm
 • Ristikon halkaisija 54cm
 • Open

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Go to Top