Balance satulatuoli selkätuella

958,00 (alv. 0%)

Ristiselän tuella varustettu Balance-satula,joka ohjaa optimaaliseen istuma-asentoon ja tukee istujan alaselkää. Selkätuki tuo uuden ulottuvuuden entisestään erinomaiseen ergonomiseen ratkaisuun.

Liikeherkkydeltään säädettävä Balance- mekanismi kannustaa käyttämään syviä lihaksia selässä, vatsassa ja lantiopohjassa istumisen aikana. Istuimen liikeherkkyyttä säädetään istuimen alla olevalla säätökehällä, joka toimii samalla korkeudensäädön vipuna.

Selkätuki voidaan säätää syvyyssuunnassa helposti tuolin mukana toimitettavalla työkalulla hetkessä sopivaksi.

Balance-satulan istuin on miellyttävän pehmeä, ja käyttäjien toiveiden pohjalta teimme siitä kooltaan muita satuloita pienemmän ja kapeamman. Balance-satulan vaikutus lihaksiin on huomattava lyhyelläkin istumisella, ja se on siten erinomainen työkalu ryhdin sekä vireystilan ylläpitämiseen työpäivän aikana.

Balance-satula on saatavana yksi- tai kaksivärisenä, verhoiluna kestävä Flex-kangas tai antibakteerinen Stamskin- keinonahka. Balance toimitetaan ketterällä, pieneenkin tilaan sopivalla metalliristikolla ja painosta vapautuvilla pyörillä.

Tekniset tiedot:

 • Korkein sallittu istujan paino 120kg
 • Istuimen leveys 34cm, syvyys 30cm
 • Selkätuen leveys 33cm, korkeus 23cm
 • Korkeudensäätöalue 49-63cm; 57-76cm;63-88cm
 • Ristikon halkaisija 54cm
 • Open

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Saatat myös pitää...

Go to Top