Shape työtuoli

762,00 (alv. 0%)

Shape-tuoli on ergonominen ja laadukas työtuoli moneen käyttötarkoitukseen.

Shape-tuolin pyöreälle istuimelle on helppo istuutua siten, että istuimen koko pinta-ala tukee istujaa. Istuimen etureuna on muotoiltu siten, että se ei paina reisiä ja tuolilla voi näin istua korkeammallakin jalkojen kuitenkin ylettyessä lattiaan. Pyöreä istuin mahdollistaa myös vaivattoman liikkumisen tuolilla istuttaessa.

Helposti säädettävä ristiselän tuki ohjaa ergonomiseen ja napakkaan istuma-asentoon. Istuimen kaltevuus on portaattomasti säädettävissä, joten Shape-tuolista saa helposti sopivan tuen niin pidempiaikaista istumatyötä kuin nopeita tilanteitakin varten.

Shape on saatavana yksi- tai kaksivärisenä, verhoiluna kestävä Flex-kangas tai antibakteerinen Stamskin-keinonahka. Shape toimitetaan kestävällä metalliristikolla ja käytöstä riippuen kevytkitka- tai helposti rullaavilla pyörillä.

Matalalla tapahtuvaa työtä varten Shape voidaan varustaa lyhyellä kaasujousella. Istuma-seisomatyötä varten tuoli toimitetaan keskikorkealla kaasujousella.

Tekniset tiedot:

 • Korkein sallittu istujan paino 120kg
 • Istuimen halkaisija 40cm
 • Korkeudensäätöalue 48-62 cm; 55-75 cm;66-89 cm
 • Ristikon halkaisija 54cm/60cm
 • Open

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Otsikko

Go to Top