Activ 4 työtuoli

1 112,00 (alv. 0%)

Activ 4 on Activ-tuoliperheen suurin jäsen, joka on varustettu aktiivista istumista edistävällä huippuluokan mekanismilla ja soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen istumiseen. Uusitun Activ 4 -tuolin muoviosat ovat valittavissa vaaleanharmaina tai mustina.

Activ 4 -tuolin mekanismi sisältää keinutoiminnon jäykkyyssäädön, istuinosan syvyyssäätö sallii ergonomisen asennon asettamisen eri kokoisille käyttäjille ja istuimen kalteva etureuna ehkäisee istujan reisiin kohdistuvaa painetta.

Korkeassa selkänojassa on korkeus- ja syvyyssuuntaan säädettävä niskatyyny, ja selkänoja itsessään on myös kokonaan korkeussäädettävä. Selkänojan kallistuksensäätö auttaa löytämään optimaalisen istuma-asennon jokaiselle käyttäjälle. Lapaluiden välissä oleva Tvedt-tyyny stimuloi istumaan avoimessa asennossa, jolloin hengitys istuttaessa helpottuu.

Activ 4 on saatavana lukuisissa värivaihtoehdoissa, verhoilumateriaalina aito nahka, kestävä Xtreme-kangas tai antibakteerisella ja likaahylkivällä PERMABLOK3® -pinnoitteella käsitelty Valencia-keinonahka.

Lisävarusteena saatavana korkeus-, syvyys- ja leveyssuuntaan säädettävät laadukkaat käsituet ja niskatuen

Tekniset tiedot:

 • Korkein sallittu istujan paino 120kg
 • Istuimen leveys 41cm, syvyys 47cm
 • Selkätuen leveys 44cm, korkeus 63cm
 • Korkeudensäätöalue vakio 44-58cm, keskikorkea 52-69cm
 • Ristikon halkaisija 68cm
 • Muoviosat; vaaleanharmaa tai mustat
 • Open

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Otsikko

Go to Top