Activ 2 Puhdastilatuoli

1 108,00 (alv. 0%)

Activ 2 on helppokäyttöinen ja runsain ergonomisin ominaisuuksin varusteltu työtuoli, jonka selkänoja on Activ-tuolia korkeampi ja istuin hieman suurempi. Puhdastilaversio Activ 2 -tuolista on ISO 4 -sertifioitu.

Tarkasti mietityt yksityiskohdat, tuolien muotoilu ja säätöjen selkeät symbolit tekevät Activista monipuolisen tuolin ammattikäyttöön. Hyvin suunnitellut ja selkeät säädöt mahdollistavat tuolin säätämisen nopeasti eri käyttäjille.

Tuolin korkea selkänoja on säädettävissä syvyys- ja korkeussuuntaan ja sen muotoilu antaa hyvän tuen, sallien jatkuvasti käsien liikkumavapauden. Istuimen kalteva etureuna helpottaa istuutumista ja vähentää istujan reisiin kohdistuvaa painetta. Toisistaan riippumattomat istuimen ja selkänojan kaltevuussäädöt sekä erillinen istumasyvyyden säätö mahdollistavat ergonomisen istuma-asennon eri kokoisille käyttäjille. Free float -toiminnossa selkänoja ja istuin seuraavat käyttäjän liikkeitä. Activ 2 -tuolin säätäminen on vaivatonta myös istuttaessa: vierekkäin sijoitetut vivut ovat käden ulottuvilla samalla puolella tuolia.

Puhdastilaan Activ 2 verhoillaan antistaattisella mustalla keinonahalla.

Korkeissa Activ-malleissa jalkatukirengas toimitetaan vakiovarusteena. Lisävarusteena saatavana korkeus-, syvyys- ja leveyssuuntaan säädettävät laadukkaat käsituet.

Go to Top