Giroflex 353 kokous ja vierastuoli

433,00 (alv. 0%)

353-sarja sisältää yhtenäisen malliston työ-, kokous- sekä vierastuoleja. Ympäristöystävällinen 353-sarja on Cradle to Cradle -sertifioitu ja saatavana lukuisissa väriyhdistelmissä, sekä verkko-, että kangas- tai keinonahkaverhoiluilla.

Paolo Fancellin suunnittelema mallisto on voittanut muotoilustaan lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja tekee työ- ja kohtaamistilojen yhtenäisestä sisustamisesta helppoa.

353-kokoustuoli soveltuu hyvin myös helppokäyttöiseksi työtuoliksi kotona tai toimistossa, joka joustavan selkätuen ansiosta auttaa keskittymään oleelliseen. 353-vierastuoli täydentää sarjan, joka yhtenäisen muotoilun ja lukuisten verhoilumahdollisuuksien ansiosta soveltuu tilaan kuin tilaan.

353-sarjan tuolit ovat saatavana verkko-kangas yhdistelmissä sekä kokonaan kangasverhoiltuina. Verkkoselkäisessä mallissa selkänojan materiaali on Runner-kangas ja istuimen verhoiluna Xtreme-kangas. Kangasverhoillulla selkänojalla varustetuissa tuoleissa verhoilu on Xtreme-kangas.

Tekniset tiedot:

  • Korkein sallittu istujan paino 120kg
  • Istuimen leveys 47cm, syvyys 43cm
  • Selkätuen leveys 47cm, korkeus 47cm
  • Korkeudensäätöalue 39-51cm
  • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

Go to Top