Hyvä ja ergonominen työtuoli on investointi, johon kannattaa sijoittaa. Hyvä työtuoli kestää pitkään ja parantaa työergonomiaa huomattavasti. Huonolla työtuolilla istumista voi verrata kokoa liian pienien kenkien käyttämiseen, jotka istuvat ”ei ihan, mutta melkein”.  Ne menevät kyllä jalkaan, mutta pidemmällä käytöllä puristavat ja hiertävät ikävästi. Samoin epäsopiva työtuoli aiheuttaa istujalle turhaa rasitusta ja muun muassa selkäkipuja, varsinkin jos tuolin käyttö on jatkuvaa. Panosta siis hyvän työtuolin hankintaan.

Hyvän ergonomian takaava tuoli voi ominaisuuksiensa lisäksi olla myös tyylikäs. Meiltä voit valita tuolin eri lisävarusteilla ja eri materiaaleissa, valitse työtuoli nahka-, kangas-, tai keinonahkaverhoilulla.

Kangastuoli, keinonahkainen vai nahkainen työtuoli

 

Vinkit työtuolin valintaan:

  • Mieti mihin käyttöön tuoli tulee ja mitä ominaisuuksia haluat siihen
  • Mieti nykyistä tuoliasi, mitä puutteita siinä on? Vastaako se kaikkia tarpeitasi vai tarvitsetko jotakin puuttuvia ominaisuuksia?
  • Valitse aina tuoli, jossa on hyvät säätömahdollisuudet ja säädä tuolia aktiivisesti
  • Tuolin valinnassa tulee huomioida myös istujan koko

Esimerkkejä eri käyttötarkoituksiin sopivista työtuolimalleistamme:

24/7 Työtuoli ergo-9100

Valvomotuoli, joka sopii hyvin myös työtuoliksi toimistotyöhön tai pelituoliksi. Tuoli on suunniteltu erityisesti kestämään pitkäjaksoista istumista ja kovaa käyttöä. Tämä tuoli on ergonominen, käytännöllinen ja äärimmäisen mukava istua. Tuoli on saatavana useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla, työtuolin nahka on valittavana joko aitona nahkana tai keinonahkana.

Valvomotuoli toimistotuoli ergonominen tuoli nahka

 

Activ 4 työtuoli

Activ-tuoliperheen suurin tuoli, joka soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen istumiseen. Hyvin varustettu tuoli huippuluokan mekanismilla, joka mahdollistaa ergonomisen asennon eri kokoisille istujille.

ergonominen työtuoli Activ 4 – Pyydä työtuoli tarjous ja työtuoli hinta

 

Shape työtuoli

Shape –ergonominen työtuoli sopii moneen käyttötarkoitukseen. Ergonomisen tuolin pyöreälle istuimelle on helppo istua, niin ettei istuin paina reisiä. Tuolilla on myös helppo liikkua.

Työtuoli nahka – Ergonminen työtuoli Shape – Pyydä työtuoli tarjous ja työtuoli hinta

Tutustu kaikkiin työtuoleihimme, satulatuoleihimme ja erikoistuoleihin.

Työtuoli tarjous

Rekisteröidy ja pyydä työtuoli tarjous!