Näytteenottotuoli ergo-6

Pyydä tarjous!

Ergo-6 näytteenottotuolimme on kehitetty vastaamaan suomalaisten näytteenottajien tarpeisiin. Ergo-6 on suunniteltu käyttäjien toivomusten mukaisesti sisältäen kaikki viimeisimmät innovaatiomme näytteenoton ergonomian parantamiseksi.

Ergo-6 näytteenottotuolissa potilas voidaan asettaa sopivalle korkeudelle helposti jalkatoimisen korkeudensäädön avulla. Sivuilta tapahtuvaa näytteenottoa varten tuoli kääntyy 360°, jotta hoitajan ei tarvitse muuttaa työasentoa.

Ainutlaatuiset ETS-käsitukemme mahdollistavat potilaan käsivarren nopean asettamisen pelkästään tyynyosaa kääntämällä, ja tukevat parhaiten tuolin ergonomista käyttöä.

Tuolin pyöriminen saadaan lukittua korkeudensäätö-polkimen avulla, ja potilas kallistettua kokonaan siten, että potilaan pää on lantion tasoa alempana.

Käyttöä helpottavana ominaisuutena ergo-6 tuolin kallistus säädetään kuten sähkökäyttöisissä malleissa jalkatoimisella painikkeella, joka on kuitenkin yhdistettynä kaasujouseen sähkömoottorin sijasta. Kallistuksen säätäminen kaasujousen avulla on nopeampaa kuin sähkömoottorilla ja tekee tuolista sähkökäyttöistä edullisemman, pitkäikäisemmän ja huoltovarmemman.

Potilaan istuutumista ja tuolista nousemista varten tuoli on  varustettu tukevilla nousukahvoilla, jotka sijaitsevat istuimen etuosan tasalla.

  • Open

    Oletko jo sopimusasiakkaamme?

    Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

    Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

    Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

Lisätiedot

Käsinojat

Käsinojilla

Otsikko

Go to Top