Näytteenottotuoli ergo-5

Pyydä tarjous!

Ergotekniikka Oy Tuolitalon täysikokoinen näytteenottotuoli ergo-5 ETS-käsituilla on suunniteltu sekä hoitohenkilökunnan toiminnan helpottamista ja työergonomian parantamista että potilaan vaivatonta ja turvallista asiointia varten.

Ergo-5 näytteenottotuoliin on sisällytetty lukuisia uusia ominaisuuksia käyttäjiltä saamamme palautteen pohjalta, ja uudet ETS-käsituet mahdollistavat myös seisovassa asennossa työskentelyn näytettä otettaessa.

Ergo-5 näytteenottotuolin avulla hoitaja ylettyy potilaan käsivarteen joutumatta selkää rasittavaan etukumaraan asentoon. Näkyvästi merkityt nousutuet helpottavat potilaan vaivatonta istuutumista ja nousemista.

Ergo-5 näytteenottotuoli on saatavana kahdella erilaisella pikasäätöisellä käsitukimallilla. Ergotekniikka Oy Tuolitalon ja Score BV:n kehittämät uudet ETS-käsituet ovat edullinen ja nopeakäyttöinen vaihtoehto suuremmille 8N-käsituille.

Käyttöä helpottavana ominaisuutena ergo-5 tuolin kallistus säädetään kuten sähkökäyttöisissä malleissa jalkatoimisella painikkeella, joka on kuitenkin yhdistettynä kaasujouseen sähkömoottorin sijasta. Kallistuksen säätäminen kaasujousen avulla on nopeampaa kuin sähkömoottorilla ja tekee tuolista sähkökäyttöistä edullisemman, pitkäikäisemmän sekä huoltovarmemman.

Verhoiluna ergo-5 näytteenottotuolissa on antibakteerinen Stamskin- keinonahka, joka on kyllästetty bakteerien, mikrobien ja homeen torjunta-aineella. Stamskin- keinonahan puhdistamiseen riittää haalea vesi, ja se on saatavilla lukuisissa värivaihtoehdoissa.

Potilaan istuutumista ja tuolista nousemista varten tuoli on  varustettu tukevilla nousukahvoilla, jotka sijaitsevat istuimen etuosan tasalla.

  • Standard-pari
  • ETS-pari
  • 8N-pari
 • Open

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.

Otsikko

Go to Top