BodyRest-työpiste

785,00 (alv. 0%)

BodyRest (pat. pending) on NASAn tutkimuksen pohjalta kehon mukaan suunniteltu kokonaisvaltainen ergonominen ratkaisu, joka auttaa parhaan mahdollisen vartalon asennon ylläpitämisessä kotona tai konttorilla työskenneltäessä. BodyRest on Tuolitalon suunnittelema ja kokonaan Suomessa valmistama uutuustuote.

BodyRestin avulla voit istua anatomisesti oikeassa ja rasituksesta vapaassa asennossa ylläpitäen ihanteelliset kulmat lantiossa, käsivarsissa ja polvitaipeissa. Kantapäiden lepääminen niille tarkoitetulla tuella vähentää myös lihasrasitusta.

BodyRestissä tuoli ja pöytä ovat yhdessä paketissa, joten enää ei ole tarvetta erillisille huonekaluille etätyössä viihtymiseksi. BodyRestillä voit työskennellä istuen ja seisten, sekä liikkua vapaasti ja kun se ei ole käytössä, BodyRest on taitettavissa pieneen tilaan.

Saatavana kaksi eri mallia, BodyRest Lite ja BodyRest Pro. BodyRest Lite -työpiste on suunniteltu kannettavan kanssa työskentelyyn kotona tai konttorilla ja BodyRest Pro on varustettu suuremmalla työtasolla ja suunniteltu käytettäväksi erillisen näytön, näppäimistön ja hiiren kanssa kotona tai konttorilla.

BodyRestiä varten suunnittelimme kokonaan uudenlaisen istuimen, joka on muotoiltu täysin ihmisen anatomian mukaan. Istuin on varustettu erillisellä keskiosalla, jota voidaan liikuttaa eteenpäin tai tarvittaessa poistaa istuimesta kokonaan suuremman ilman kierron aikaansaamiseksi, samalla vähentäen painetta genitaali-alueelle. Istuimen väreinä saatavina harmaa, sininen tai ruskea, verhoiluna likaa hylkivä harmaa Aquaclean Energy -kangas, joka tarjoaa suojan viruksia sekä bakteereita vastaan ja on helposti puhdistettavissa pelkällä vedellä.

    • Työtason koko 48x58cm
    • Työtason koko 68x84cm

Otsikko

Go to Top