Activ 3 työtuoli

855,00€ (alv. 0%)

Activ 3 on erikoisversio Activ-tuolista, jossa selkänoja on laskettavissa istuimen tasalle pöydän tai esimerkiksi vetokaapin alle varastointia varten. Activ 3-mallin selkänoja on tuttu suositusta Limppu-tuolista, istuimen alla on sama huippumekanismi kuin muissakin Activ-malleissa.

Hyvin suunnitellut ja selkeät säädöt mahdollistavat tuolin säätämisen nopeasti eri käyttäjille ja syvyys-korkeussuuntaan säädettävä selkänoja antaa napakan tuen ristiselälle.

Istuimen kalteva etureuna helpottaa istuutumista ja vähentää istujan reisiin kohdistuvaa painetta. Toisistaan riippumattomat istuimen ja selkänojan kaltevuussäädöt sekä erillinen istumasyvyyden säätö mahdollistavat ergonomisen istuma-asennon eri kokoisille käyttäjille. Free float -toiminnossa selkänoja ja istuin seuraavat käyttäjän liikkeitä. Activ 3 -tuolin säätäminen on vaivatonta myös istuttaessa: vierekkäin sijoitetut vivut ovat käden ulottuvilla istujan oikealla puolella.

Activ 2 on saatavana lukuisissa värivaihtoehdoissa, verhoilumateriaalina kestävä Fame-kangas tai antibakteerisella ja likaahylkivällä PERMABLOK3® -pinnoitteella käsitelty Valencia-keinonahka.

Saatavana matalana tai korkeisiin työpisteisiin sopivana, korkeissa Activ-malleissa jalkatukirengas toimitetaan vakiovarusteena.

 • Tuotteet toimitetaan pakkauksessa osina, josta tuolit ovat helposti itse koottavissa. Lisäpalveluna tuolit voidaan toimittaa myös kokonaisina pakkauksissa.

  • 0 €
 • Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.