Activ 1 Puhdastilatuoli

1 047,00 (alv. 0%)

Activ on helppokäyttöinen ja runsain ergonomisin ominaisuuksin varusteltu työtuoli, joka soveltuu erinomaisesti sekä korkeisiin että matalampiin työpisteisiin. Puhdastilaversio Activ-tuolista on ISO 4 -sertifioitu.

Tarkasti mietityt yksityiskohdat, tuolien muotoilu ja säätöjen selkeät symbolit tekevät Activista monipuolisen tuolin ammattikäyttöön. Tuolin erinomaisen mekanismin hyvin suunnitellut ja selkeät säädöt mahdollistavat tuolin säätämisen nopeasti eri käyttäjille.

Tuolin selkänoja on säädettävissä syvyys- ja korkeussuuntaan, ja sen muotoilu antaa hyvän tuen sallien jatkuvasti käsien liikkumavapauden. Istuimen kalteva etureuna helpottaa istuutumista ja vähentää istujan reisiin kohdistuvaa painetta. Toisistaan riippumattomat istuimen ja selkänojan kaltevuussäädöt sekä erillinen istumasyvyyden säätö mahdollistavat ergonomisen istuma-asennon eri kokoisille käyttäjille. Free float -toiminnossa selkänoja ja istuin seuraavat käyttäjän liikkeitä. Activ-tuolin säätäminen on vaivatonta myös istuttaessa: vierekkäin sijoitetut vivut ovat käden ulottuvilla samalla puolella tuolia.

Puhdastilaan Activ verhoillaan antistaattisella mustalla keinonahalla ja malli on saatavana myös ESD-suojauksella.

Korkeissa Activ-malleissa jalkatukirengas toimitetaan vakiovarusteena. Lisävarusteena saatavana korkeus-, syvyys- ja leveyssuuntaan säädettävät laadukkaat käsituet.

Saatat myös pitää...

Go to Top