Näytteenottotuoli ergo-5Mini

Pyydä tarjous!

Yhdessä hoitajien kanssa kehitetty pienikokoinen näytteenottotuoli ergo-5Mini (ISLA) on suunniteltu parantamaan työergonomiaa ja tarjoamaan vaihtehdon täysikokoiselle potilastuolille tiloihin, joissa täysikokoista tuolia ei pystytä käyttämään.

Ergo-5Mini-tuoliin on sisällytetty vain oleellinen, jotta säädöt olisivat nopeasti asetettavissa ja käsituista olisi oikeasti hyötyä hoitajalle. ergo-5Mini-tuolia varten kehitetyt uudet ETS-käsituet ohjaavat työskentelyn potilaan sivulle, jolloin hoitaja pääsee lähelle tuolia oma selkä suorassa istuen. ETS-käsituet mahdollistavat myös seisovassa asennossa työskentelyn näytettä otettaessa.

Istuutumisen helpottamiseksi tuolissa on tukevat teräksiset nousukahvat, joiden vapaa väli on 570mm. Istuin on verhoiltu antibakteerisella Stamskin- keinonahalla, joka on saatavilla yksi- tai kaksivärisenä.

Ergo-5Mini-tuolit toimitetaan teräksisellä laippajalustalla, jonka ansiosta potilailla on esteetön pääsy istuutumaan.

Ergo-5Mini-tuolin lisävarusteena on saatavana myös Hydrolift-jalusta jalkakäyttöisellä korkeussäädöllä ja pyörimislukituksella.

 

 

  • Oletko jo sopimusasiakkaamme?

    Oletko jo sopimusasiakkaamme?

    Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

    Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

    Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.