WC-Suihkutuoli Ergo-Tilt 4000

2 740,00€ (alv. 0%)

Tanskalaisen Rehab-Caren Ergo-Tilt 4000 on täysin sähkösäätöinen WC- ja suihkutuoli, jonka kolme laadukasta Linak-sähkömoottoria ovat tunnelipesu-suojattuja. Tuoli voidaan varustaa lukuisin lisätarvikkein ja se on erittäin helposti puhdistettava.

Ergo-Tilt 4000 -tuolia voidaan liikutella hyvin pienessä tilassa ja sähkötoimiset korkeuden- ja kallistuksensäädöt auttavat asettamaan istujan vaivattomasti sopivaan asentoon. Pehmeän PU-istuimen alla olevien kiskojen avulla kannellinen alusastia on helposti irroitettavissa ja itse istuin voidaan myös irroittaa tuolista ilman työkaluja.

Ergo-Tilt -tuolin korkeussäädettävät käsituet voidaan kääntää ylös selkänojan suuntaisesti pyörätuolista siirtymistä varten, samoin sivuille kääntyvät jalkatuet voidaan irroittaa kokonaan tai kääntää tarpeen mukaan.

Tuolin selkätuki on kestävää ja helposti puhdistettavaa keinonahkaa, joka on irroitettavissa tarranauhakiinnityksen ansiosta. Tuoli voidaan pestä alkoholi- ja klooripitoisilla puhdistusaineilla ja se kestää jopa 200kg painon.

Ergo-Tilt -tuoli on saatavana myös edullisempana versiona ilman sähkömoottoreita.

 • Tuolit toimitetaan kokonaisina paketissa. Tuolit ovat valmiita käyttöön otettaviksi.

  • 0 €
 • Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.