Taburett-tuoli apuvälineenä

Osasto:

651,25€ (alv. 0%)

Taburett-tuolissa on pyöreä, runsaasti pehmustettu pilleri-istuin ja kaikki tuolin säätölaitteet on sijoitettu oikealle sivulle käytön helpottamiseksi. Taburett-tuolin istuimen halkaisija on 35cm, selkänojan leveys 38cm ja korkeus 23 cm.

Selkänoja tarjoaa erinomaisen tuen alaselälle ja on kätevästi säädettävissä oikean korkeuden löytämiseksi. Lähes rajattomasti säädettävät istuin- ja selkänojakulmat helpottavat asetusten nopeaa muuttamista.

Taburett voidaan varustaa viisisakaraisella alumiiniristikolla tai käsikahvalla lukittavalla, nelipyöräisellä H-jalustalla. Ristikolla varustettuun tuoliin voidaan lisätä myös korkeussäädettävä jalkatukirengas. Tuoliin on saatavana myös käsituet, joissa korkeuden-, leveyden- sekä syvyydensäätö.

H-jalustassa on aina mukana kaarijalkatuki (eteen/taakse taittuva).

Taburett on saatavana lukuisissa värivaihtoehdoissa, verhoilumateriaalina kestävä Fame-kangas tai antibakteerisella ja likaahylkivällä PERMABLOK3® -pinnoitteella käsitelty Valencia-keinonahka.

  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
 • Tuolit toimitetaan kokonaisina paketissa. Tuolit ovat valmiita käyttöön otettaviksi.

  • 0 €
 • Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.