Limppu-tuoli apuvälineenä

736,00€ (alv. 0%)

Lyhyen ja kapean istuimen ansiosta Limppu-tuolille on helppo istahtaa ja sitä on helppo käsitellä ahtaissakin tiloissa. Limppu-tuolin istuimen leveys on 45cm ja syvyys 24cm, selkänojan korkeus on 23cm ja leveys 38cm.

Kaikki säätölaitteet on sijoitettu oikealle sivulle käytön helpottamiseksi. Selkänoja tarjoaa erinomaisen tuen alaselälle ja on kätevästi säädettävissä oikean korkeuden löytämiseksi. Lähes rajattomasti säädettävät istuin- ja selkänojakulmat helpottavat asetusten nopeaa muuttamista.

Limppu voidaan varustaa viisisakaraisella alumiiniristikolla tai käsikahvalla lukittavalla, nelipyöräisellä H-jalustalla. Ristikolla varustettuun tuoliin voidaan lisätä myös korkeussäädettävä jalkatukirengas. Tuoliin on saatavana myös käsituet, joissa korkeuden-, leveyden- sekä syvyydensäätö.

H-jalustassa on aina mukana kaarijalkatuki (eteen/taakse taittuva).

Limppu on saatavana lukuisissa värivaihtoehdoissa, verhoilumateriaalina kestävä Xtreme-kangas tai antibakteerisella ja likaahylkivällä PERMABLOK3® -pinnoitteella käsitelty Valencia-keinonahka.

  • 736 €
  • 0 €
  • 0 €
 • Tuolit toimitetaan kokonaisina paketissa. Tuolit ovat valmiita käyttöön otettaviksi.

  • 59 €
 • Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Oletko jo sopimusasiakkaamme?

  Lisäämällä Asiakastunnuksen Tarjouskori-sivulla saatte tarjoukseen näkyviin organisaatiollenne myönnetyn alennuksen ja sen mukaisen sopimushinnan.

  Mikäli yrityksenne on asiakkaamme, mutta teillä ei vielä ole asiakastunnusta, saatte tunnuksen s-postitse osoitteesta tunnukset@tuolitalo.fi

  Muista kirjoittaa sähköpostiin nimesi, organisaatiosi ja yhteystietosi, jotta pystymme kohdistamaan asiakkuuden.