Sveitsiläiset Giroflex-tuolit Terveydenhuoltoon nyt Suomessa!

Giroflex on valmistanut huippulaadukkaita tuoleja Koblenzin tehtaalla Pohjois-Sveitsissä yli 145 vuoden ajan ja tuotteet ovat nyt saatavana Suomessa, yksinoikeudella ergotekniikka Oy Tuolitalon ja terveydenhuollon tuotemerkkimme MediErgon kautta.

Giroflex-tuolien rakenteilla on 5 vuoden takuu ja verhoiluilla, kaasujousilla ja pyörillä 2 vuoden takuu.

Mallistostamme löydätte ergonomisen ja kauniin Giroflex-tuolin laboratorioihin ja puhdastiloihin, vastaanottohuoneisiin ja toimistoihin sekä odotus- ja kokoustiloihin.

 

LABORATORIOT, TOIMENPITEET JA PUHDASTILAT

Giroflex työtuolit valmistetaan kestämään jatkuvaa käyttöä, mukavuudesta tinkimättä. Laboratorioihin suunnitellussa 63-sarjassa hygienia on huomioitu tuolien muotoilussa ja istuma-asento on säädettävissä täsmällisesti tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

63 lab-sarjan tuolit on suunniteltu laboratorioissa ja muissa hygienaa vaativissa kohteissa käytettäviksi. Istuimen muotoilu ja Organicmove-mekanismi tuovat mukavuutta istumiseen ja tarkkuutta tuolin säädettävyyteen.

designed by Zemp + Partner

63 cleanroom-sarjan tuoleissa kaikki pinnat ovat helposti puhdistettavissa ja hiukkasten ulospääsy on estetty. Tuolit ovat FIRA:n ja Fraunhoferin sertifioimia ja ESD-suojattuja.

designed by Zemp + Partner

545-sarja on suunniteltu moderniksi, monikäyttöiseksi työtuoliksi 64-sarjan mekanismin ympärille. 545 on helppo valinta kun halutaan yksi malli kaikille, saatavana käsinojilla tai ilman. Sarjaan kuuluu myös vierastuoli

 

VASTAANOTOT JA TOIMISTOT

Lukuisia muotoilupalkintoja voittaneissa Giroflex-työtuoleissa sveitsiläinen laatu näkyy ja tuntuu. Tuolit ovat ergonomisilta ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa ja panostus muotoiluun tekee niistä paitsi toimivia, myös omiaan kaunistamaan työympäristöä. Saatavana lukuisissa väreissä, kangas-, nahka- tai keinonahkaverhoilulla.

313-sarja sopii automaattisesti mukautuvan mekanisminsa ansiosta erinomaisesti vaikka kansliatuoliksi, jossa eri istujien tarvitsee vain säätää korkeus kullekin sopivaksi. Sarjassa toimistotuolin lisäksi kokoustuoli

designed by Paolo Fancelli  

353-sarjan työtuoli on muunneltavissa tarpeen mukaan ja sen mekanismi mukautuu istujan painoon. Runsailla säädöillä varustettu 353 on saatavana 3D-istuimella, ja selkänojan verhoiluksi valittavissa verkko, kangas tai keinonahka. Sarja sisältää kokoustuolin ja vierastuolin

designed by Paolo Fancelli  

Giroflex 64-sarja on sveitsiläinen legenda, jota on myyty jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Käsin koottu mekanismi on tuolimaailman luksustuote ja mukavuus sarjan tuoleissa on ylivoimainen.

designed by Walser Design / Paolo Fancelli  

Nojailutuoli giroflex 10 on ergonominen uutuus, joka tuo uudenlaista, tervettä dynamiikkaa istumiseen ja kehittää samalla tasapainoa ja vahvistaa lihaksia. Saatavana myös ilman suojakartiota.

designed by Zemp + Partner & Paolo Fancelli  

 

ODOTUSTILAT JA KOKOUSTUOLIT

Giroflex-vierastuolit on suunniteltu monipuolisuutta, käytännöllisyyttä ja mukavuutta painottaen. Tuolit valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan ja kaikilla tuotteilla on cradle-to-cradle -sertifikaatti. Saatavana lukuisissa väreissä, kangas- tai keinonahkaverhoilulla.

Selkeäviivainen 151 on kaikkiin tiloihin sopiva, käytännöllinen tuoli. Saatavana pyökki- tai muovirungolla.

designed by Paolo Fancelli  

353-sarjan tuolit sopivat suurempien 353-työtuolien kanssa tai sellaisenaan. Selkänoja myötäilee istujan liikkeitä, tehden istumisen erittäin mukavaksi. Selkänojan verhoiluksi valittavissa verkko, kangas tai keinonahka.

designed by Paolo Fancelli  

545-sarjan asiakastuolit muodostavat saumattoman kokonaisuuden sarjan työtuolien kanssa yhtenäisen muotoilunsa ansiosta.

designed by Paolo Fancelli  

313-sarja

Upeiden 313-tuolien ainutlaatuinen mekanismi mukautuu istujan painoon ja antaa jokaiselle optimaalisen vastuksen, soveltuen useiden käyttäjien tuoliksi.

designed by Paolo Fancelli